REUME FLASTER

5 psc

Reume flaster na bazi đavolje kandže, arnike i tamjana, posebno formuliran za liječenje zglobnih površina. Primjena flastera omogućuje kontinuirano opuštanje aktivnih supstanci sadržanih u formuli, tokom 24 sata. Sadržani sastojci u kontaktu sa kožom imaju emulzivni, opuštajući i olakšavajući efekat. Flaster stvara barijeru u odnosu na vanjsko okruženje, zahvaljujući teksturi od koje je sačinjen. Zajedno sa matricom ljepila flaster stvara mikroklimatski ambijent u kojem su temperatura i vlažnost konstantne, čime se izbjegavaju moguće promjene temperature i udari hladnog zraka na tretiranom području.

Acrylates capolymer, harpagophytum procumbens ekstrakt sa 20% arpagosida, ekstrakt cvijeta planinske arnike, ekstrakt ulja tamjana, ulje kukuruza, capsanthin (E160 c), ulje lavande, ulje gorke narandže, limonen, linalol, geraniol.

Temeljito očistiti područje koje želite tretirati. Zalijepiti flaster jednom dnevno na područje koje želite tretirati, te ga zamijeniti nakon 24 sata. Flaster se može rezati i prilagoditi na veličinu koja je potrebna. Čuvati na suhom i prozračnom mjestu. Otvorite omotnicu, odvojite flaster od film papira, primijenite flaster te omotnicu ponovo zatvorite sa minigrip zatvaračem.

Držati van dohvata djece. Kozmetički preparat. Samo za vanjsku upotrebu.