Green Oil

120 tableta

Green Oil je biljni prirodni kompleks sjemena lana, ulja uljane repice i ulja noćurka. Ulja su dobijena metodom hladnog presanja, što znači da aktivne komponente u njima ostaju nepromjenjive. Nemaju okus i miris ribe.

Omega masne kiseline su jako bitne za funcionisanje svih organa, uključujući mozak, srce i krvne sudove. Omega masne kiseline kao takve ljudsko tijelo ne proizvodi pa se moraju unositi hranom. Umega 3 (Alfa linolenska) i Omega 6(Linolenska kiselina) neophodne su za mnoge metaboličke i biohemijske procese. Biljni lipidi sadrže nezasićene masne kiseline koje su biološki vrijednije od zasićenih koje se nalaze u mesnim i mliječnim proizvodima.

Sastav 2 kapsule
Sjeme lana 750 mg
Ulje noćurka 186 mg
Ulje uljane repice 58 mg
Omega 3 442 mg
Omega 6 266 mg
Gia 17 mg
Omega 9 168 mg
Vitamin E 5 mg

2 kapsule dnevno uz obrok. Ukoliko postoji povećana potreba za omega masnim kiselinama mogu se uzeti i 4 kapsule dnevno, Djeca do 12 godina piju 1 kapsulu dnevno, amaloj djeci sadržaj kapsule se može istisnuti u sok, mlijeko ili hranu.

Dnevna doza ne smije se prekoračiti. Čuvati van dohvata djece. Dodaci prehrani nisu zamjena za raznovrsnu prehranu, uravnoteženu dijetu i zdrav način života.