MAXHAIR – za jačanje kose

200 ml

Sladić i ginseng

Daje hranjive sastojke  koji usporavaju opadanje kose i podstiču rast, Stimulira mikrocirkulaciju kapilara, tonira vlasište

Djelotvorni sastojci: ekstrakti sladića,ginsenga i serenoe; morska sol, hidrolizirani protein riže, vitamin E.

Rezultati:jaka, meka i sjajna kosa.

Svi proizvodi linije MaxHairVegetal ne sadrže:

  • derivate nafte
  • silikone i njegove derivate
  • sodiumlaurylsulfate i sodiumlaurethsulphate
  • parabene

Radi se o specifičnoj trihološkoj liniji koja štiti zdravlje  i prirodnu ljepotu kapilarnih vlakana. To su nježni proizvodi koji efikasno djeluju na kožu i kosu, sa blagim učinkom čišćenja i obnavljanja, što ima za posljedicu jaku, meku i sjajnu kosu.   

Njihova tajna?

Moderna formula visoke  dermokozmetičke vrijednosti koja koristi isključivo blage tenside pogodne koži te aktivne sastojke koji pripadaju najboljim  i najučinkovitijim prirodnim ekstraktima, odabrani zbog zbog njihovih važnih  tricho-kozmetičkih svojstava.

Tokom šamponiranja se postiže maksimalni rezultat masažom  vlasišta. Masaža stvara prijatan osjećaj blagostanja i ima učinak tretmana koji  povećava kozmetički efekat, tonirajući kožu i stimulirajući  mikrocirkulaciju.

Kako postupiti?

Nakon što se pokvasi kosa i nanese šampon, masirati vlasište jedan minut,kružnim pokretima prstiju i  dlanovima. Početi sa masažom od prednjeg dijela, objema  rukama, zatim preći na sljepočnice i potiljak.