Meno Joy

60 tableta

 

Menopauza označava završetak reproduktivnog ciklusa žene, a obično se javlja u dobi između 40 i 60 godina, ali i ranije, kao posljedica nekih operacija ili bolesti.
Ukoliko spadate u jednu od 70% žena koje se za vrijeme klimakterija susreću sa nekim od neugodnih simptoma kao što su:

- Znojenje tijekom noći i napadi vrućine
- Pojačani otkucaji srca i povišen krvni pritisak
- Neredovita menstruacija
- Depresivna raspoloženja, razdražljivost, osjećaj tjeskobe i emocionalna labilnost
- Manjak koncentracije
- Povećanje tjelesne težine
- Glavobolja
- Nesanica
- Manjak ili gubitak libida;

Onda sigurno znate koliko to neugodnosti može izazvati pri obavljanju vaših svakodnevnih aktivnosti i narušavanju vašeg mira i svakodnevnice.

MENO JOY TABLETE sadrže savršeno izbalansiranu kombinaciju ljekovitih ekstrakata hmelja i crvene djeteline,a pored toga sadrže optimalne količine magnezija,vitamina B6 i vitamina D. Sve ovo omogućava "podršku" ženi za vrijeme jednog od najosjetljivijih perioda u svome životu.

Crvena djetelina i hmelj znatno smanjuju sve predhodno navedene neugodne simptome, magneziji i vitamin B doprinosne održavanju normalne hormonske ravnoteže a vitamin D omogućava bolju apsorpciju kalcijuma koji je posebno potreban ženama za vrijeme menopauze.

Klimakterij i menopauza predstavljaju razdoblje velikih promjena u životu žene, a one često mogu biti praćene raznim teškoćama. Neki od simptoma menopauze i klimakterija mogu u velikoj mjeri utjecati na fizičko, ali i psihičko stanje tijekom ovog razdoblja. Međutim, simptomi klimakterija i menopauze mogu se znatno ublažiti te tako olakšati završetak reproduktivnog ciklusa žene uz ovaj dodatak prehrani.

Sastav 2 kapsule
Ekstrakt crvene djeteline 624 mg
Ekstrakt Hmelja 100mg
Ektrakt Damiane 250 mg
5:1 ekvivalentno
Vitamin D 6 mcg 120
Tiamin (B1) 1,1 mg 100
Riboflavin 1,4 mg 100
Niacin 16 mg 100
Vitamin B6 1,4 mg 100
Folna kiselina 200 ug 100
Biotin 50 ug 100
Pantotenska kiselina 6mg 100
Mg 124 mg 33

2 tablete dnevno neposredno nakon glavnog obroka. Preparat koristiti minimalno 2 sedmice.

Dnevna doza ne smije se prekoračiti.Preparat nije za djecu ispod 12 godina. Dodaci prehrani nisu zamjena za raznovrsnu prehranu, uravnoteženu dijetu i zdrav način života. Proizvod nije namijenjem trudnicama, dojiljama i osobama sklonim alergijama bez prethodne konsultacije s ljekarom.