SHAMPOO 2 IN 1

200 ml

Djeci je potrebna posebna pažnja i proizvodi koji će ih pratiti u njihovom rastu i razvoju. Nutra Junior je linija proizvoda dizajnirana posebno za nježnu i osjetljivu kožu djece uz poseban akcenat u pogledu fiziologije kože djeteta. Formulirana iz bioloških ulja i ekstrakata, pažljivo odabranih, certificirana NATRUE međunarodnim vrlo restriktivnim standardom u smislu prirodne i organske kozmetike sa garancijom maksimalne efikasnosti i podnošljivosti.

Kupka za tuširanje i šampon 2 u 1 idealan je za čišćenje tijela, lica i kose novorođenčadi i djece za očuvanje fiziološke pH koja još nije u potpunosti razvila odbrambene sposobnosti. Nježan, bez mnogo mjehurića, zahvaljujući biljnim ekstraktima daje koži mekoću, hidratizira, te ostavlja blag i mirisni trag.

Aloe vera 10%, biljni glicerin 8%, hidrolizirani protein riže 3%, ekstrakt kamilice 0,5%, ekstrakt nevena 0,5%. Samo prirodni sastojci.

Nanijeti manju količinu proizvoda razrijeđenu sa mlakom vodom na kožu ili razrijediti sa vodom za kupanje. Nakon primjene, isprati čistom vodom.

Čuvati van dohvata djece. Kozmetički preprat. Samo za vanjsku upotrebu. Bez vazelina, parabena, parfema, PEG (POLIETILEN GLIKOL), tea (trietanolamin), pesticida, GMO (genetski modificiranih materija). Dermatološki ispitano.