Thermolka gel

200 ml

Thermolka masažni gel sa zagrijavajućim efektom za lokalnu primjenu na koži. Jedinstvena kombinacija vanilije i kapsaicina iz čili papričica jamči snažan, ali ugodan zagrijavajući učinak.

Zagrijavajući efekt možete pojačati grijanjem pod infra lampom ili grijanjem.

Recepturi je dodana patentirana kombinacija konopljinog ulja, ulja sibirske jele, visok udjel ekstrakta kestena, kamfora i eukaliptusa, koji ima blagotvoran učinak na probleme s bolnim leđima, reumatske tegobe, ukočene zglobove i mišiće, kao i za probleme s "hladnim" nogama zbog nedostatka cirkulacije krvi.

Zagrijavajući efekt Thermolke može se koristiti bilo gdje, gdje je potrebna suha toplina i za ukupno zagrijavanje mišića prije sporta ili produženi boravkom na hladnom.

Voda, alkohol denat, ulje kanabisa, ekstrakt divljeg kestena, karbomer, Vanillyl Butyl Ether, ekstrakt divlje jele, kamfor, ulje eukaliptusa, kapsaicin, sodium hydroxid.

Gel u tankom sloju nježno umasirajte u kožu na mjestu s poteškoćama. Nemojte koristiti na licu, blizu očiju, sluznice ili na oštećenoj koži! Nakon nanošenja, dobro operite ruke sapunom i toplom vodom! Nije prikladno za djecu!