CEK d.o.o. Zenica

OCUTEIN BRILLANT a30

OCUTEIN® BRILLANT Lutein je dodatak prehrani koji sadrži više luteina, cinka i vitamina A za održavanje kvalitete normalnog vida.  Uz to, proizvod je obogaćen fosfatidilkolinom koji dodatno poboljšava apsorpciju i iskoristivost luteina.

Kategorija:

Prirodni KOMPLEKS KAROTENOida: lutein, zeaksantin, vitamin A – Ove tvari čine značajnu skupinu karotenoida, koji su koncentrirani uglavnom u žutoj pjegi – malom dijelu mrežnice, koji je odgovoran za središnji vid.  Vitamin A doprinosi pravilnom funkcioniranju vida.

Sastav

OCUTEIN® BRILLANT Lutein 25 mg sadrži prirodni sojin lecitin (izvor fosfatidilkolina).  Lecitin je najvažniji prirodni izvor važnih fosfolipida koji su prirodni dio suznog filma.  OCUTEIN® BRILLANT Lutein 25 mg obogaćen je folnom kiselinom, vitaminom B-kompleksa.  Prirodni karotenoidni kompleks: lutein, zeaksantin, vitamin A. Ove tvari spadaju među karotenoide koji čine značajnu skupinu antioksidansa.  Vitamin A doprinosi pravilnom funkcioniranju vida.  ANTIOKSIDANTNI KOMPLEKS: Cink, bakar i selen.

Doziranje

1 kapsula dnevno.

Shopping Cart