CEK d.o.o. Zenica

Stop kašalj sirup 200 ml

Dr. Weiss® STOPCOUGH sirup je proizvod koji sadrži jedinstvenu mješavinu biljnih ekstrakata HERBALIUMTM sa sa višestrukim efektom 5 biljaka. Bokvica, indijski tamjan i eukaliptus pomažu razrješenju suhog i vlažnog kašlja (olakšava se kašalj i bol u grlu,  smiruju nadraženo grlo i glasnice i smanjuje se proizvodnja sluzi).

  • Jedinstveni sirup od nekoliko vrsta biljaka – zahvaljujući kombinaciji više biljaka, radi mnogo brže i efikasnije
  •  Ovaj dodatak je pogodan za dijabetičare, trudnice i dojilje
  •  Odličan ukus, prigodno pakiranje
Kategorija:

Sastav

Pročišćena voda, fruktoza, sorbitol, vodeni ekstrakt bokvice, vodeni ekstrakt timijana, polisorbat 20, Trinatrijum citrat, kalijev sorbat, natrijev benzoat, limunska kiselina, ksantan guma, vodeni ekstrakt bosiljka, vodeni ekstrakt eukalyptus, vodeni ekstrakt indijskog tamjana, aroma šljive, aroma meda, sukraloza, mentol, natrij selenit pentahidrat

Doziranje

Odrasli 3 puta dnevno 1 kašika (15 ml), djeca 3 puta dnevno 1 kašikica (5 ml). Ne preporučuje se koristiti u slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojke sirupa. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nisu namijenjene kao zamjena za raznovrsnu prehranu. Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi od 15-25 ° C Izbjegavajte direktnu sunčevu svjetlost, mraz i visoke temperature. Nakon otvaranja čuvati na hladnom i tamnom mjestu, a najbolje koristiti u roku od 3 mjeseca. Proizvod je namijenjen za djecu od 3 godine, a nakon preporuke pedijatra od 1 godine.

Shopping Cart