CEK d.o.o. Zenica

Active Liver

Activ liver tablete sadrže kombinaciju biljnih ekstrakata kao što su čičak, artičoka i kurkuma, kao i vitaminu sličnu tvar kolin. Artičoka i mliječni čičak podržavaju rad jetre. Sadržaj kolina doprinosi održavanju normalnog rada jetre i normalnom metabolizmu masti.

Kategorija:

Jetra je najveći i iznimno važan organ ljudskog organizma. Ima središnju ulogu u metaboličkim procesima, obavljajući i brojne druge zadaće. Zbog toga je od ključnog značaja pravilno brinuti o jetri, jer je izložena raznim utjecajima iz okoline.

REPORUČENA DNEVNA DOZA
Za odrasle i djecu od 11 godina: 1 tabletu dnevno s tekućinom . Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodaci prehrani namijenjeni su dopuni prehrane i ne smiju zamijeniti raznovrsnu prehranu i zdrav način života. Treba ga čuvati izvan dohvata male djece.

SASTOJCI
Ekstrakt čička (Silybum marianum L.), sredstvo za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza, umrežena natrijeva karboksimetil celuloza), ekstrakt artičoke (Cynara scolymus L.), kolin hidrogentartrat, ekstrakt kurkume (Curcuma longa L.), ekstrakt crnog papra ( Piper nigrum L.), sredstvo za površinsku obradu (magnezijeve soli biljnih masnih kiselina, hidroksipropilmetilceluloza), krumpirov škrob, sredstvo protiv zgrudnjavanja (silicijev dioksid).

Shopping Cart