CEK d.o.o. Zenica

Hair volume a 30

Klinički dokazano nagrađivana tableta koja pomaže u održavanju voluminozne i zdrave kose

  • Klinički dokazani učinci: Postignite vidljivo gušću i ljepšu kosu.
  • Tableta sadrži jabuku, proso, preslicu, aminokiseline, biotin, cink i bakar. Cink i bakar pomažu u održavanju normalne kose.
  • Samo 1 tableta dnevno.
Kategorija:

Prvi korak - popravite kosu iznutra

Prvi korak koji je najvažniji korak od svega je fokusiranje na ljepotu iznutra. Nešto što mnogi ne uzimaju u obzir. Izuzetno je važno osigurati da folikuli dlake dobivaju hranjive tvari potrebne za normalan rast kose. New Nordic Hair Volume™ tablet je vodeći proizvod na tržištu. Hair Volume™ ima odlične rezultate i veliku grupu vjernih kupaca širom svijeta.

Svjetski nagrađivana tableta za kosu

NAGRAĐANI Hair Volume™ tablet je na tržištu već 10 godina. Po prvi put je lansiran 2011. godine. Tablet je brzo postao popularan i danas se prodaje u više od 30 zemalja širom svijeta. Volumen kose je klinički dokumentiran i osvojio je prestižne nagrade širom svijeta.

Najnovije nagrade

30 tableta

Lijepa i sjajna kosa

Hair Volume™ je klinički dokazana tableta za kosu koja daje vidljivo gušću, ljepšu i sjajniju kosu. Hair Volume™ se temelji na ekstraktu jabuke u kombinaciji s prosom, preslicom, aminokiselinama, biotikom, cinkom i bakrom. Tableta daje hranjive tvari vlasištu i folikulu dlake gdje se kosa formira. Sadržaj cinka i biotina pomaže u održavanju normalne kose i kože. Cink također doprinosi održavanju normalnih noktiju. Bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose.

Preporučena dnevna doza

Uzmite 1 tabletu dnevno u kombinaciji s obrokom ili čašom vode. Preporučena dnevna doza se nikada ne smije prekoračiti. Hrana prije dodataka prehrani zamišljena je kao dodatak normalnoj prehrani i ne smije zamijeniti raznoliku prehranu i zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece. Samo nakon dogovora s liječnikom ili medicinskom sestrom, smiju ga koristiti dojilje i djeca mlađa od 12 godina.

Ekstrakt jabuke

Stabla jabuka uvelike se oslanjaju na medonosne pčele. To je zato što se moraju unakrsno oprašivati ​​tijekom sezone cvatnje kako bi razvili plod. Ukusne jabuke koje se koriste beru se, pasiraju, suše i ekstrahiraju kako bi se sačuvala željena biljna tvar. To daje jamstvo za visoku standardiziranu kvalitetu.

Informacije o proizvodu

SADRŽAJ PO DNEVNOM UNOSU  1 tableta % NRV
Ekstrakt jabuke ( Malus domestica, Borkh ) 5:1300 mg
Ekstrakt prosa ( Panicum miliaceum L .) 5:1250 mg
Ekstrakt preslice ( Equisetum arvense, L. )200 mg
L-cistein60 mg
L-metinonin50 mg
Biotin475 mcg950
Pantotenska kiselina30 mg500
Cinkov10 mg100
Bakar1 mg100
NVR = Referentna vrijednost hranjivih tvari

PREPORUČENA DNEVNA DOZA

Uzmite 1 tabletu s čašom vode. Dodaci prehrani namijenjeni su nadopuni prehrane, a ne smiju biti zamjena za raznoliku prehranu ili zdrav način života. Nemojte prekoračiti navedenu dozu. Oprez: Prije uporabe potražite stručni savjet ako ste trudni, dojite ili patite od alergija. Upozorenje: Nije prikladno za djecu mlađu od 12 godina. Nemojte koristiti ako je blister pakiranje (unutarnja folija) slomljeno ili neovlašteno dirano. Čuvati izvan dohvata djece.

SASTOJCI
Punilo (mikrokristalna celuloza), ekstrakt jabuke ( Malus domestica Borkh .), ekstrakt prosa ( Panicum miliaceum L. ), ekstrakt preslice ( Equisetum arvense L. ), L-cistein, L-metionin, voda, vitamini (kalcij D- pantotenat, D-biotin), sredstva za oblaganje (magnezijeve soli masnih kiselina, hidroksipropilmetilceluloza), minerali (cinkoksid, kuprisulfat), dezintegrator (umrežena natrijeva karboksimetil celuloza), sredstvo protiv zgrudnjavanja (silikondioksid).

Shopping Cart